f5493445480fde3a65e7b496dff7006b

Referencer

Her kan du læse om mine kunders oplevelse efter behandlingerne hos Vær God Ved Din Krop.

Hej Hanne,

Vil blot sige tusind tak for din behandling i går!

Det er fantastisk den forskel det har gjort. Så nu efter 4 uger med hjernerystelse og mange behandlinger hed kiropraktor og akupunktør, mærker det som om det endelig går den helt rigtige vej efter din behandling.

Det er en kæmpe lettelse 🤗

Blot en lille tak herfra.

Bh

Nicolaj Brask

Nicolaj Brask

Silkeborg

Tusind tak for din store hjælp med min hovedpine.

Jeg kom til Hanne uden virkelig at vide hvad det hele gik ud på.

Jeg fik en hjernerystelse for mange år siden, og har gået med kronisk hovedpine siden.

Allerede efter nogle behandlinger forsvandt min hovedpine lige så stille, og i dag er min hovedpine helt væk,

Man kan godt sige jeg har fået et helt nyt liv, at vågne op og ikke have hovedpine er bare fantastisk.

At komme ved Hanne er fantastisk, der er en fantastisk ror, og Hanne selv har også en fantastisk ror i sig selv, så man bliver helt afhængig af at komme ved hende.

Jeg vil til enhver tid benytte mig af Hanne hvis jeg med tiden skulle få nogle skavanker, er ikke i tvivl om at hun kan hjælpe,

Derfor vil jeg også give hende mine varmeste anbefalinger.

TAK HANNE FOR MIT NYE LIV.

Mange hilsner fra

Pia fra Silkeborg

 

Kære Hanne

 

Jeg opsøgte dig for noget tid siden – da jeg gennem længere tid har været udfordret på flere fysiske ting.

Bl.a. var jeg blevet indstillet til et gigtforløbog var svært udfordret med en vestre fod der hævede op – sidenhen kom et udslæt på begge ben. 

Jeg indreømmer jeg var skeptisk til den alternative verden, pga. tidligere dårlige oplevelser.

Jeg kan kun sige jeg er blæst bag over.

Af hjertet  tak for dig.

Jeg har en normal fod og ikke en millimeter udslæt.

Jeg kan varmt anbefale Hanne.

De bedste hilsner og tak.

Kærligst Tina

Hanne er i konstant faglig udvikling.
Denne gang introducerede hun os for emotionskoden, som (viste det sig) er en metode, der understøtter hendes øvrige behandlinger rigtig fint.
Gennem ja/nej-spørgsmål får Hanne sporet sig ind på, hvad der fylder.
Det var min datter på 14 år, der agerede forsøgskanin.
Hun skulle ikke selv tage stilling til spørgsmålene – det blev overladt til kroppen.
Stående blev hun stillet en række spørgsmål, og ved ja-svar vippede kroppen forover, mens den vippede bagover ved nej.
Når Hanne havde sporet sig ind på, hvad der fyldte, kørte hun en magnet ned langs min datters rygsøjle.
En meget enkelt metode.
Og ja, det virkede!
Min datter fortalte, at hun aldrig havde haft den følelse i kroppen før.
Det var en rar følelse af negative energier, der forlod kroppen.
Det er helt sikkert noget, der skal prøves igen!
Og ja, Hanne kan varmt anbefales.
Hun er ekstremt dygtig.
Der falder en ro over én, så snart man træder ind hos Hanne.
Mette Silkeborg

Tusinde Tak Hanne for skøn behandling i går. Jeg prioriterer Dorte tid og du er den rette at komme til også hvad angår det. Jeg er kommet hos hanne i flere år. I går var det behandlingen : Det din krop har brug for, og jeg skal da lige love for du hjalp med alt hvad min krop havde brug for.
Så kort sagt er man selv ærlig, giver Hanne klart den behandling der er brug for.
Jeg prioriterer snart Dortetid hos Hanne igen. TAK!

Dorte Pabst Peleikis

Tørring

FANTASTISK behandling 🤩 gravidmassage er virkelig en skøn selvforkælelse 🌸vi ses til massage efter fødslen – mon ikke at både mor og baby vil syntes godt om det

Helle Haugaard Jessen

Silkeborg

Tak Hanne for en rigtig god behandling  – efter bare et besøg er mine  smerter i lænden stort set væk og jeg er begyndt at træne igen hos loop. Mine bedste anbefalinger  til dig –  for en yderst kompetent og brilliant tilgang til at løsne smerter som jeg ikke troede var muligt efter mange måneder med konstant ondt!  Vær god ved din krop –  Ja den direkte vej ligger hos Hanne Larsen på Bøgebjergvej 21 i Silkeborg

Frank Lykke

Ry

Vores lille datter på 5 måneder bøvlede med meget urolig søvn – vågnede ca. 10 gange pr nat. Men efter KUN 1 behandling ved Hanne vågnede hun kun 1 gang og sov helt fantastisk. Hanne fandt nogle spændinger som jeg slet ikke var klar over hun havde.. så hvis du har en urolig baby, vi jeg helt klart give min allerstørste anbefaling.

Fantastisk resultat
Mikkel Møller Sørensen

Them

At få en behandling af Hanne er ren selvforkælelse i hverdagen. Jeg oplever hver gang, at min krop falder til ro, og jeg går derfra med en let og afstresset fornemmelse i kroppen – effekten af varme og dygtige hænder.

Fornemmelsen sidder i kroppe flere dage efter. Under behandlingen er der en personlig og professionel stemning af indfølt imødekommenhed.

Tak. Maja Højmark

Maja Højmark

Silkeborg

Mette fra Silkeborg skriver:

Jeg vil gerne dele nogle erfaringer omkring mine to børns oplevelser af TFT/EFT-behandling. Min datter er 13 år og har i forbindelse med opstart i en ny skole haft nogle oplevelser, som gør, at hun har svært ved at gå i skole.

Hun bliver ængstelig og får ubehag i kroppen, når hun nærmer sig skolen. Vi havde ingen forventninger til, hvad behandlingen kunne gøre, men det var med åbent sind og en del nervøsitet, hun gik ind til TFT/EFT-behandlingen.  Når man træder ind i klinikken hos Hanne, falder der en helt naturlig ro over en. Man bliver mødt af et dejligt lokale og en rolig, smilende og åben Hanne, der er meget professionel og den dygtigste behandler, jeg har mødt. Hendes ro er smittende.

Helt i tråd med dette, sørgede Hanne under hele behandlingen for, at min datter følte sig godt til pas og var forberedt på, hvad hun gik ind til. Således var der indledningsvis en lille snak om hendes situation og hvad hun skulle fokusere på under behandlingen.

En behandling, der er noget anderledes end det, hun ellers har oplevet hos Hanne. Men en behandling, der arbejdede direkte med hendes mange tanker og følelser i kroppen. Min datter var under behandlingen bevidst om sit bekymringsniveau, som startede højt men endte med at være helt væk. Det var lykkes Hanne at få brudt de sædvanlige tankemønstre hos hende.

Vi aftalte med Hanne, at vi på vej hjem ville køre forbi skolen, så hun kunne mærke efter der. Hun gik på eget initiativ alene ind på skolen. To gange. Hun gik lidt rundt derinde og var meget glad og uden bekymringer, da hun kom tilbage. Det var helt fantastisk at se. Hun fortsætter behandlingerne hos Hanne.

TFT/EFT-behandlingen havde stor positiv effekt på hende og jeg er sikker på, at hun med flere behandlinger vil få en stor hjælpende hånd til at få brudt med de indgroede tankemønstre, hun har lige nu. Min datter har fået en del KST-behandlinger og NADA-nåle hos Hanne, som giver hende ro og bl.a. har hjulpen hende til at sove om natten.

Min anden datter er 11 år og har lidt af kvalme i nogle måneder. Hun gik ligeledes ind til behandlingerne med åbent sind men havde lidt svært ved helt at definere, hvad hun skulle fokusere på under behandlingen.

Min vurdering er, at hun med denne uklarhed ikke var helt klar til at modtage TFT/EFT-behandlingen.

Hun oplevede ligeledes fuldstændig tryghed under behandlingen, men havde svære ved at give slip. Derfor opnåede hun ikke helt den samme virkning som hendes søster. Hun siger selv, at hun ikke var afklaret nok men at hun sagtens kan se, hvad behandlingerne kan gøre. Og hun vil på ingen måde afvise at prøve det igen.

Jeg har fået behandling med cupping-massage på baller og baglår.

De er blevet glatte og fine. Har fået behandling 1 x om ugen i 3 uger.

Fantastisk oplevelse hos Hanne

Connie Clausen

Viborg

Totalt afslappende at komme hos Hanne. Jeg tager derfra med den dejligste følelse i kroppen. Ingen hovedpine og ingen øresusen. Bare stilhed. Fantastisk

Lis Taul

Silkeborg

Hvornår er det nu? Jeg er kommet ved Hanne siden i sommers, og har fulgt et 8 ugers vægttabsprogram. Det har været et utrolig godt forløb, hvor der er plads, rum og tid til at fokusere på mig selv, mine udfordringer og sammen finde løsninger der har hjulpet mig på vej i mit nye og sundere liv.

Den største udfordring for mig, har været at skulle bestille den første tid, at erkende at nu var det tid til at gøre noget alvorligt ved mit vægtproblem, og samtidig erkende, at jeg havde et problem. Alle mine bekymringer om, hvilket menneske jeg nu ville komme til at stå overfor, blotte mine følelser for og skulle indgå i et samarbejde med blev gjort til skamme.  Hanne er smilende, sød og god til at fornemme hvad “der er på spil” i mit hoved. Samtidig bliver der kærlig skubbet til mine grænser med små udviklings øvelser, der har givet mig store AHA-oplevelser. Kombinationen af samtale, KST og organmassage har fungeret rigtig godt for mig som en samlet pakke, hvor jeg har fået mulighed for at prøve nye ting i den alternative behandlings verden, som jeg ellers ikke ville være kommet i kontakt med. 

Hanne har formået at lave et vægttabs-forløb, der i bund og grund ikke handler om hvilket tal der står på vægten, men i højere grad for mig har handlet om øget selv indsigt og selvværd, at holde af mig og min krop som den er, med plads til forbedringer, men uden at det skal være målet om at tabe x antal kilo i løbet af y antal uger, der bliver fokus.  Jeg går ikke på vægten hjemme, kun hos Hanne, og nyder ellers alle de komplimenter der strømmer min vej, tøjet der bliver løsere og at jeg hver dag tager et aktivt og bevidst valg om at forkæle mig selv med mad der er god for min krop.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, og opfordre alle der kunne tænke “Gad vide om det er noget for mig?” -Kom afsted, du vil ikke fortryde det!

Kærlig hilsen  Anne Louise

Anne Louise Andersen

Silkeborg

Kan kun sige – behandling hos Hanne bliver man dybt afhængig af.

Jeg kom til Hanne første gang med smerte i højre ben. Troede selv det var en iskias-nerve, der var problemer med. Hvad det var, ved jeg faktisk ikke i dag, men hovedsagen er, at efter to behandlinger, var smerten helt væk. Tog så lige 4 behandlinger mere, udelukkende for ren velværes skyld.

Kan kun give Hanne mine varmeste anbefalinger – du skulle prøve det – du vil blive overrasket over, hvordan din krop reagerer på en behandling.

Kærlig hilsen Helle

Helle Juul Østergaard

Silkeborg

Kan klart anbefale Hanne, hun får mine allervarmeste anbefalinger. Var presset og have mistet troen på mig selv i et stort projekt, og Hanne fik med en behandling gjort alt overkommeligt og godt igen. Jeg vil til enhver tid anbefale Hanne til venner og familie, samt selv bruge hende igen til enhver tid!

Dorte Sørensen

Ry

Hej Hanne

Tak for en dejlig behandling med dine varme og magiske hænder i fredags, mine ben var spændte af væske og meget ømme , men efter behandling ved dig, tabte jeg 3,3 kg væske fra fredag kl. 17- lørdag kl. 17 og har haft en dejlig weekend.  

Vi ses 😊Kh Vibeke

Vibeke Jensen

Silkeborg

Hej Hanne.
Lad mig lige starte med at takke for behandlingen i torsdags, som nu betyder, at jeg ikke længere er på smertestillende medicin!!!

Det var virkelig en vild oplevelse og jeg har kunnet mærke, hvordan kroppen har arbejdet lige siden!

Brian

Silkeborg

Jeg havde for nyligt en rigtig god oplevelse hos Hanne, hvor jeg fik flere behandlinger med TFT.

Min første oplevelse med dette, men det flyttede store læs i mit sind og hjerte.

Helt klart anbefalesesværdig. Resten af familien har også besøgt “vær god ved din krop”.

Det er nydelse på højt plan.

PS Kranio-Sakral terapi af min søn med maveproblemer, som resulterede i dårlig nattesøvn gav os en udhvilet dreng og glade forældre efter få behandlinger.

Marie Thorsen

Silkeborg

Hej Hanne

En lille opdatering på min tinnitus efter akupunktur hos dig. 

Op til behandlingen svingede den meget op og ned, hvilket er forsvundet igen. Jeg har også tit følt en trykken i ørene, og det har jeg heller ikke mærket til siden.

Så det var en god oplevelse for mig.

Tak igen fordi du tænkte på mig i den forbindelse 🙂

De bedste hilsner
Mette

Mette

Silkeborg

Hej Hanne
Tusinde tak for en fantastisk og afslappende behandling.
Helt utroligt !! De gener som jeg havde i mit knæ da jeg kom til dig er fuldstændig væk efter bare 1 times behandling, håber selvfølgelig at jeg ikke mærker til dem igen, men ellers er det jo skønt at vide at du kan rette op på det…

Cathe Bofill

Silkeborg

Efter længere tids bøvl med et overbelastet knæ som følge af sport gik smerterne fuldstændig over efter en times behandling. Jeg mærker nu hverken noget til knæet i hverdagen eller under motion, og jeg skal (forhåbentlig) snart løbe halvmarathon 🙂

Kirstine Svensen

Silkeborg

Kan helt klart anbefale Hanne, hun er super god til børn.

Vores søn nyder at få behandlinger og siger selv når det er tid igen. Han spænder meget i kroppen, specielt ryggen og skuldrene er slemme, men efter en behandling kan vi se, at han retter sig op og slapper af. Samtidig er det er det rigtig hyggeligt og afslappende.

Vil da også lige nævne, at du også har hjulpet både Julie og mig selv med ligeså stor succes.

Ella Bach Pedersen

Kjellerup

Kære Hanne
Tusinde tak for de efterhånden mange gange du har reddet mig. Ja, for jeg kommer jo ikke om til dig før det gør rigtig ondt ;o)
Du redder mig fra bl.a. hovedpine som jeg kaster op af og hold i nakken. Èn af de gange du reddede mig vare en dag, jeg tog hjem fra arbejde, fordi jeg havde det virkelig skidt med hovedpine og kvalme. Jeg tror faktisk, at jeg kastede op på vejen hjem. Jeg var ved at indstille mig på at have en sygedag den efterfølgende dag. Jeg fik sendt en sms til dig, Hanne, og du havde heldigvis en tid samme dag til at se mig. Efter en times tid i selskab med dig og dine hænder i rolige omgivelser forsvandt den mørke sky af hovedpine og kvalme lige så stille. Næste dag var jeg helt frisk og klar til at komme på job.

Tak Hanne, fordi du er så fleksibel, dygtig og meget behagelig at være til behandling hos.

Jeg kan virkelig kun anbefale behandling hos Hanne, det virker, selvom det kun er lette tryk

Mange hilsner
Rikke Stjernholm

Rikke Stjernholm

Silkeborg

Jeg har i, måske tæt på 20 år, eller i hvert fald så længe jeg kan huske, været præget af konstant hovedpine og spændinger i nakken. Det har været daglige smerter, men jeg har på en eller anden måde lært at leve med det. 

Indenfor de sidste par år – der er specielt spændingerne i nakken blevet værre og jeg begyndte for 1 år siden at få strålinger ud i min venstre skulder. 

Jeg kunne ikke længere finde ro i nakken om natten og det værste var at sidde ned i sofaen og ‘slappe af’. 

Jeg fik gennem en scanning konstateret slid på nogle af mine nakkehvivler, hvilket har været og er skyld i mine symptomer. 

Jeg har derfor gået til massør, kiropraktor, fysioterapeut og prøvet akupunktur og zoneterapi, men intet har rigtig hjulpet i længere tid ad gangen. 

Det var derfor med stor skepsis, at jeg prøvede Kranio-Sekral Terapi, for hvordan skulle nærmest ingen fysisk, hård berøring kunne hjælpe?? 

Jeg fik min første behandling hos Hanne i dec. måned 2017. 

Den første uge efter havde jeg hovedpine og ekstreme spændinger i nakken, og tænkte flere gange: ‘Endnu en behandling, som ikke virker,’ men så pludselig var det væk – fantastisk! 

Jeg har ALDRIG nogensinde haft det bedre. Min nakke slapper af på en måde, som den aldrig har gjort før og jeg sover fantastisk om natten nu! 

Jeg har netop for 1 uge siden fået endnu er behandling, da jeg følte at jeg var begyndt at spænde lidt igen. 3-4 dage med ekstreme spændinger igen, men nu – INTET! 

Så betyder det, at jeg skal besøge Hanne nogle gange om året, så er det det hele værd, efter at have levet med smerter og spændinger dagligt i så mange år. 

Hanne er en fantastisk behandler, som virkelig ved hvad hun gør og som er i stand til at skabe en stemning, som får en til at slappe helt af, så behandlingen kan få sin fulde effekt. 

Jeg er blevet et gladere menneske uden konstante smerter, så jeg vil til enhver tid anbefale Hanne!

Jeanette Rout Henriksen

Silkeborg

Man kan ikke dreje hovedet til højre og heller ikke til venstre. Man er helt stiv i nakken men tænker, at det går nok over snart…. Det gør det sjældent.

Kan du føle, hvordan din kiropraktor tager hårdt fat i dit hoved og vrider din hals, mens han hiver op mod loftet…

Hanne, du beder mig lægge mig ned på briksen og mens du nuller mine tæer og lægger et varmt tæppe over mig, så jeg ligger trygt og varmt.

Når jeg så ligger der og små snakker eller små blunder, så får du ved små tryk og bevægelser løsnet hver eneste muskel i skulder og nakke.

Derhjemme efterfølgende tænker man så; nå, det var så det og det var sgu meget rart, og næste morgen er man helt mørbanket i nakken. MEN så tager man sig sammen og starter med at vaske vinduer, ælte franskbrødsdej og lave lidt armsving…

Og 24 tmer efter man var hos Hanne kan man igen se til højre og se til venstre… Jeg går aldrig til en kiropraktor med min nakke igen. Så hellere en times blid massage.

Gad vide, hvor dejligt det mon er, bare at tage op til Hanne  uden at have ondt nogle steder og så bare ligge og stresse af og nyde en blid behandling og en times ro.

Det må være et julegaveønske.

Katrine Vølcker

Silkeborg

For nylig forkælede jeg mig selv med en behandling hos Hanne med japansk lifting. 

Og hold da op det er virkelig forkælelse, afslapning og afstressning. 

Jeg har før fået flere behandlinger hos Hanne. Og med ganske gode resultater. 

Må sige at hendes nye behandling er helt fantastisk. 

Fra at møde op med en følelse af et gråt udtryk i ansigtet til at opleve en afslapning som ikke kun afstressede mit ansigt men faktisk hele min krop. 

Til at gå derfra med fornyet energi og et forbavsende ændret udtryk i ansigtet med en klar og lys hud. 

Og det jeg er overrasket over, er hvor afslappet hele kroppen blev – selv om Hanne kun arbejde med ansigt og hovedbund. 

Hanne du har min bedste anbefaling til denne behandling samt dine andre behandlinger. 

Går altid fra Hanne med fornyet energi.

Lise P. Vestergaard

Bjerringbro

Hej Hanne.
Da jeg kom til dig i december kunne jeg ikke meget pga bækkenløsning/bækkensmerter i forbindelse med graviditet. Men hvilken stor og fantastisk glæde jeg har haft af din behandling. Jeg har stadig ondt, men slet ikke som da jeg kom hos dig. Har nu dage hvor jeg næsten intet mærker til bækkenet, hvis “jeg opfører mig ordentligt”, det er bare helt fantastisk.
Så her med ca. 7 uger til termin har jeg det faktisk bedre i ryg, lænd og bækken, end da jeg var 20 uger henne.
Vigtigst af alt – jeg har nu overskud og kræfter til min dejlige aktive søn på 2 år 🙂

Til at gå derfra med fornyet energi og et forbavsende ændret udtryk i ansigtet med en klar og lys hud.

Og det jeg er overrasket over, er hvor afslappet hele kroppen blev – selv om Hanne kun arbejde med ansigt og hovedbund.

Hanne du har min bedste anbefaling til denne behandling samt dine andre behandlinger.

Går altid fra Hanne med fornyet energi.

Christina Søgaard

Silkeborg

Kære Hanne,
tak for Cia’s behandling, på hendes 7 års fødselsdag!

Hun var simpelthen så spændt på at møde dig & dine hænder, og hold da op hvor hun slappede af hos dig, pigen, der aldrig kan sidde stille!

Hun nød det i fulde drag, og på vej hjem i bilen sagde hun: “Mor, jeg kan allerede mærke, at jeg er en helt anden nu” 🙂 Vi vil gå gerne give hende `treatments`, for hun BLIR bare en helt anden… så rolig!

Cia’s søstre har selvfølgelig lagt mærke til hendes glæde, og er allerede begyndt at lægge billet ind til deres behandlinger… det står øverst på fødselsdagenes ønskelister… så det er godt, at vi har fundet vores `familieterapeut`…

Mange tak for kærlig sjælepleje og kropsforkælelse, jeg skal hilse fra Cia, kh Jennifer

Jennifer Robinson

Silkeborg

Hej Hanne.
Du har simpelthed hjulpet mig af med mine nakkesmerter, og fået rettet mine skuldre tilbage i en normal holdning, udover det har du osse fået rettet det svaj jeg havde i ryggen, s jeg kan ligge helt normalt.
Du har virkelig formået at hjælpe mig, det har en fysioterapeut ikke formået på 4 mdr. Hanne gjorde det på 1 dag!
Er meget taknemmelig og vil helt klart sende familie og venner op til dig hvis de har behov 🙂
Rigtig glædelig jul til dig.
Nick

Nick

Silkeborg

Susanne Vester, skriver:

Hej Hanne Du får lige en lille reference fra mig og Mads:

Min søn er handicappet og døjer meget med spændinger i nakke og ryg med efterfølgende hovedpine.  

Han ELSKER at komme hos Hanne, hvor de både kan få et grin og hun kan hjælpe ham til at få det bedre i sin krop med kranio-sakral terapi.  Tak Hanne! Altid en fornøjelse at komme hos dig.

 

Susanne Vester

Efter en arbejdsulykke i 2013 har jeg fået kronisk hovedpine og nakke smerter. Efter en fantastisk behandling hos Hanne,har jeg stoppet min ugentlige tid hos min faste massør som jeg har gået hos i 2 år. Da mine nakke smerter er blevet væsentligt mindre og det har også taget toppen af min hovedpine. 🙂 kan kun anbefale Hanne. Det er ikke min sidste behandling hos hende. 

Stinne Juul Christensen

Silkeborg

Du har gjort en forskel for mig. Det skal du have tak for. 

Du er så sød og betænksom.

Mange hilsner Helle

Helle Svendsen

Silkeborg

Hej Hanne
Ville bare lige sige 1000 tak. Du har fjernet mine smerter i lænden. Var på arbejde 10 timer lørdag, og der var der ingenting

Anita Eliasen

Silkeborg

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Har aldrig oplevet noget lignende!

Gik derfra med en wow følelse, og effekten af bare en behandling er jo helt fantastisk!

De varmeste anbefalinger herfra! Kommer uden tvivl igen!

Søs Cwiek

Silkeborg

Hanne, jeg er så dybt taknemmelig over den behandling, du gav mig. Jeg lagde de smertestillende piller på hylden samme dag, og kan nu lege og sove uden de mindste jag og ubehag i ryggen. <3

Maria Da Silva Martins

Silkeborg

Kære Hanne 
Efter at have haft problemer med hoften i mere end et år, kan jeg nu løbe igen efter to behandlinger hos dig! Tusind tak for hjælpen. Mvh. Susanne

Susanne Brodersen

Silkeborg

Dejlig, dejlig oplevelse .-) i rolige omgivelser. Kom med øresusen, som havde plaget længe, havde prøvet forskellige ting som ikke hjalp så længe. Samme eftermiddag var øresusen væk. Kan stærkt anbefales :-))

Susanne Sloth

Silkeborg

Det er nu omkring 1½ måned siden, at jeg stoppede mit forløb inde ved Hanne. Et forløb som har givet mig mod på livet og positiv energi i min hverdag. Jeg er ikke i tvivl om, at Hanne har givet mig det skub, som jeg havde brug for.

Hanne har vist mig at ‘nothing is imossible’ –

jeg har ikke nået mit mål endnu, men jeg ser nu positivt på det, som Hanne har lært mig det.

Hvilket giver mig en ny energi hver morgen, også selvom jeg skal møde på arbejde kl. 06.00. 🙂

Nadia Damholm

Bryrup

Kan kun give mine varmeste og allerbedste anbefalinger.

Godt nok er det ikke gået helt som jeg forventede (vægttab).

Men jeg har fået noget helt andet som er så meget vigtigere: Ro i mig hoved. Styr på mine tanker.

Jeg tænker meget mere positiv end jeg har gjort længe. Føler mig glad INDENI 🙂

Elsker mit liv.

Tusinde tak Hanne

Heidi S.H.

Silkeborg

Jeg har været forbi Hanne og få en japansk lifting.

Jeg har skåret tænder i mange år ( er 39) men efter den behandling, har jeg ikke gjort det.

Det var bare en ekstra bonus, for det var slet ikke det behandlingen var for.

Men 1000 tak.

Gitte Greve

Herning

Jeg nyder, at komme og få hvad min krop har brug for.

Jeg føler at min krop på en eller anden måde bliver “tømt” for spændinger og ømheder, min vejrtrækningen bliver bedre efter en behandling.

Er så godt for mit velbefindende at få en behandling i ny og næ.  

Mange Hilsner Annette

Annette Mølbæk

Silkeborg

Har i dag fået gravid massage hos Hanne og det var en fantastisk oplevelse. Det ikke sidste gang jeg har prøvet det.

Louise Nauschütt Dadi

Silkeborg

Kom med STÆRKE nakke- og hovedpine smerter…

Læge, fysioterapeut, kiropraktor havde givet op og sagde “lev med det eller spis nogle piller”.

ALLEREDE efter 1. behandling havde jeg det MEGET bedre og efter 2. INGEN smerter overhovedet….

At behandlingen så også er yderst behageligt og afslappende er kun en ekstra bonus man GLADELIGT tager med !!

Kan KUN anbefale Hanne til ALLE – TAK. Anders

Anders Krogsgaard

Silkeborg

Hej Hanne.
Min datter Silke på 5 uger fik en behandling ved dig for ondt i maven.

Det har haft en rigtig god effekt på hende og vi har nu en datter der er meget mere tilpas om aftenen.

Har anbefalet dig til alle i vennekredsen og mødregruppen 🙂
Mvh Kirsten

Kirsten

Silkeborg

Kære Hanne
Tusind tak for en oplevelse ud over det sædvanlige, da jeg kom op til dig igår kunne jeg pga et slemt hold i nakken ikke dreje hovedet ret meget. Jeg kunne i dit spejl se at den ene skulder sad højere oppe end den anden. Efter en fantastisk time under dine meget behagelige hænder, gik jeg derfra meget afslappet og stort set smertefri. I spejlet kunne jeg bagefter tydeligt se forskellen. Hjemad kunne jeg orientere mig til højrd, det er der nok en del cyklister der vil sætte pris på. Et besøg hos dig er det bedste jeg har givet mig selv længe. TAK.

Lene Moesgaard

Silkeborg

Hej Hanne.

Tusind tak for hjælpen med at slippe af med den hovedpine, der bare ikke ville gå væk.

Det er en fornøjelse at komme under dine kyndige hænder og allerede, da jeg rejste mig fra briksen, havde det lettet rigtig meget og i løbet af de næste par dag, forsvandt det helt.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg kigger forbi – og jeg er rigtig glad for dine fleksible “åbningstider”.

Vi ses! :o)

Lis

Gjern

Dygtig, kompetent og nærværende. Kan varmt anbefale Hanne.

Signe Rossel

Silkeborg

Bøgebjergvej 21, 8600 Silkeborg

Tlf: 28 94 93 97

Mail: hanne@kst-hannelarsen.dk