Massage til gravide

Graviditet er en naturlig belastning for din krop. Og mange har en hverdag, hvor der er meget at se til. Massage giver dig en pause med velvære, der beroliger sindet. Samtidig kan massagen lindre eller afhjælpe mange almindelige graviditetsgener og være en god forberedelse til fødslen.

 

Positive virkninger af massage:

  • Afspænder og afslapper
  • Afhjælper stress
  • Udløser kroppens føl-dig-godt-tilpas-hormon (oxytocin)
  • Styrker kontakten til barnet i maven. Påvirker din smertetærskel positivt
  • Lindrer eller afhjælper graviditetsgener, for eksempel søvnløshed, hævede fødder og fingre, lægkramper, ødemer, bækken- og lændesmerter, hovedpine og fordøjelsesbesvær

Et forløb med graviditetsmassage er skønt i hele graviditeten, da kroppen bliver meget belastet under graviditeten.

Graviditetsmassagen er med til at forberede kroppen til det store øjeblik ved blandt andet at skabe en følelse af afslappet velvære, som giver kroppen det ekstra overskud, en fødsel kræver

Hvordan foregår det?

60 min. helkropsmassage inkl. forberedende samtale til massagen, hvor der spørges ind til din graviditet og helbred. Formålet med samtalen er at sikre at massagen støtter og hjælper dig på den rigtige måde. Selve massagen varer 45-50 minutter.

Massagebriks til gravide

Massagen gives på en massagebriks med en ekstra pude, som er specielt konstrueret til gravide, så der er plads til både mave og barm, så du kommer til at ligge så komfortabelt som muligt.

Blidt og effektivt

Massagen gives med lette, men faste glidestrøg. Der bliver ikke brugt hårde eller dybe greb, der ville være for voldsomme for den gravide kvindes krop. Jeg bruger desuden en lækker økologisk massageolie.

Priser

60 min helkropsmassage kr. 650,-

Graviditetsforløb 4 x helkropsmassage kr. 2250,-

Bøgebjergvej 21, 8600 Silkeborg

Tlf: 28 94 93 97

Mail: hanne@kst-hannelarsen.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 75 kr. i rabat på næste behandling 🙂