f5493445480fde3a65e7b496dff7006b

Hjælp mod mistrivsel, angst og stress hos børn og unge

Har du et barn med nogle af nedenstående problemer?

 • Sensitiv
 • Usikker
 • Stressramt
 • Mangler overskud og glæde
 • Ikke glad for at gå i skole
 • Ikke trives i hverdagen
 • Har det svært med sig selv
 • Har det svært med andre
 • Føler sig forkert
 • Fysiske smerter

 Så skal du overveje mit forløb til børn og unge mellem 14 og 20 år. 

 

Hvorfor har dit barn problemer?

 Noget af ovenstående kan skyldes:

Spændinger i kroppen

At rigtig mange tænker for meget

Jeg kan hjælpe fordi:

 Jeg møder barnet / den unge lige der, hvor det er

Jeg formår at få krop og hoved til at hænge sammen

 

Mange går til psykolog i disse tilfælde. Det er ofte rigtig godt, men jeg ved gennem mit arbejde i mere i 10 år, at kombinationen af samtale og behandling rykker rigtig meget.

 

Forløbet foregår på denne måde:

 

 • I booker tid til en samtale, hvor vi ser hinanden an, og vi sammen finder ind til det ”problem” I gerne vil have kigget på – ca 1 times varighed.
 • Derefter skal der bookes tider til samtale/behandlinger, det er 4 sessioner af ca. 1 ½ times varighed, hvor vi starter med at tale sammen og derefter går over til behandling.

 

Min erfaring siger mig, at der er resultater allerede efter én behandling.

 

Jeg foreslår med dette forløb 4 x samtale/behandling over en periode på ca. 2 måneder.

Det koster 6495 kr.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen er primært Kranio-Sakral terapi, som er en blid behandling, hvor jeg trykker med 5 grams tryk, altså helt blidt.

Det blide tryk gør at kroppen og nervesystemet slapper af.

Når nervesystemet slapper af, arbejder kroppen med og giver slip på spændinger og ubalancer.

 

Kranio-Sakral Terapi (KST) er en kropsbehandling, som afspænder kroppen og giver den et større flow.
Når vi har spændinger i vores krop og i vores nervesystem, er det som en haveslange, der har fået et knæk. Der kommer ikke vand nok igennem.
Når spændingen fjernes gennem behandling, er der igen fuldt flow. Klienten får frigjort ressourcer i kroppen og opnår større flow til hjernen.

Kranio-Sakral Terapi er en blid massage, som afspænder kroppen ved nænsom berøring af særligt kraniets, nakkens og ryggens knogler.

Kranio = Kraniet
Sakral = Korsbenet (sacrum)
Terapi = Behandling

 

Udtalelser fra klienter, jeg har hjulpet

Jeg har som tidligere nævnt været terapeut i 10 år, og har haft rigtig mange igennem mine hænder.

 

Nadia Damholm, Bryrup:

Det er nu omkring 1½ måned siden, at jeg stoppede mit forløb inde ved Hanne. Et forløb som har givet mig mod på livet og positiv energi i min hverdag. Jeg er ikke i tvivl om, at Hanne har givet mig det skub, som jeg havde brug for.

Hanne har vist mig at ‘nothing is imossible’ –

 

Ella Bach Pedersen, Kjellerup:

Kan helt klart anbefale Hanne, hun er super god til børn.

Vores søn nyder at få behandlinger og siger selv når det er tid igen. Han spænder meget i kroppen, specielt ryggen og skuldrene er slemme, men efter en behandling kan vi se, at han retter sig op og slapper af. Samtidig er det er det rigtig hyggeligt og afslappende.

 

Mette, Silkeborg:

Min datter har svært ved at gå i skole.

Hun bliver ængstelig og får ubehag i kroppen, når hun nærmer sig skolen. Vi havde ingen forventninger til, hvad behandlingen kunne gøre, men det var med åbent sind og en del nervøsitet, hun gik ind til TFT/EFT-behandlingen.  Når man træder ind i klinikken hos Hanne, falder der en helt naturlig ro over en. Man bliver mødt af et dejligt lokale og en rolig, smilende og åben Hanne, der er meget professionel og den dygtigste behandler, jeg har mødt. Hendes ro er smittende.

Helt i tråd med dette, sørgede Hanne under hele behandlingen for, at min datter følte sig godt til pas og var forberedt på, hvad hun gik ind til. Således var der indledningsvis en lille snak om hendes situation og hvad hun skulle fokusere på under behandlingen.

En behandling, der er noget anderledes end det, hun ellers har oplevet hos Hanne. Men en behandling, der arbejdede direkte med hendes mange tanker og følelser i kroppen. Min datter var under behandlingen bevidst om sit bekymringsniveau, som startede højt men endte med at være helt væk. Det var lykkes Hanne at få brudt de sædvanlige tankemønstre hos hende.

Vi aftalte med Hanne, at vi på vej hjem ville køre forbi skolen, så hun kunne mærke efter der. Hun gik på eget initiativ alene ind på skolen. To gange. Hun gik lidt rundt derinde og var meget glad og uden bekymringer, da hun kom tilbage. Det var helt fantastisk at se. Hun fortsætter behandlingerne hos Hanne.

 

 

Så kære mor og far, jeg kan også hjælpe dit barn.

 

 

Bøgebjergvej 21, 8600 Silkeborg

Tlf: 28 94 93 97

Mail: hanne@kst-hannelarsen.dk