f5493445480fde3a65e7b496dff7006b
Access Bars-behandlinger – til dig, der kæmper med stress, angst, depression, indre uro, negative tanker eller fastlåste mønstre.
Access Bars er en behandlingsform, der opstod i USA for 30 år siden.
Metoden består af lette tryk på 32 punkter på hovedet, som stimulerer hjernen og kroppen til at frigive negative tankemønstre, følelser og blokeringer i hele energisystemet – krop og sind.
Metoden gør, at kroppen igangsætter sine restituerende og selvhelbredende kræfter. Metoden arbejder på flere niveauer i dit system, så du frigiver blokeringer, der låser dig fast i noget, du ikke længere ønsker at være fastholdt i.
Ofte går vi rundt med ‘sandheder’ og overbevisninger, som slet ikke stammer fra os selv, men fra vores omgivelser, familie, skole, medier, kultur, etc.
Disse overbevisninger er måske ikke hensigtsmæssige for os at bære rundt på, men kan tværtimod give os forskellige grader af stress, ængstelse, m.m.
Dem hjælper Access Bars os med at give slip på, så vi kan komme tættere på, hvem vi selv er, og hvem vi ønsker at være.
Vi bliver mere bevidste medskabere af vores liv og virkelighed.
Undersøgelser viser, at Access Bars reducerer stress, angst og depression.
Access Bars er en blid kropsterapi, der giver dyb afstressning og velvære.
Access Bars bringer dig ned i en alfa-tilstand af langsomme hjernebølger, som også kendetegner tilstanden under dyb meditation.
Du kan opleve, at du ligger og ‘svæver’ under behandlingen – en tilstand mellem søvn og vågen, som er meget behagelig og dybt afslappende og som netop gør, at kroppen kan gå i selvhelbredelses-tilstand og begynde at reparere sig selv.
Hvis du vælger at få en Access Bars-behandling af mig, vil du opleve, at jeg har ‘varme hænder’ og healer dig samtidig med, at jeg giver dig Bars-behandlingen.
Denne healing lægger en ekstra dimension ind i behandlingen.
Hvis du ønsker en session, der består af ren behandling/tryk på punkterne på hovedet (incl. healing), varer det 60 minutter.
Hvis du gerne vil have en samtale først, hvor vi taler om, hvad din problemstilling er, og hvad du gerne vil frigive under behandlingen, varer sessionen 90 minutter.
Dette er en fordel, da det at tale om udfordringerne og det tema, du gerne vil arbejde på at slippe, gør, at du lettere frigiver disse følelser under behandlingen, fordi de så ligger lige under overfladen og er mere klar til at give slip.