Kranio-Sakral Terapi i Silkeborg hos Hanne Larsen

Referencer

 

Dorte Pabst Peleikis, Tørring, skriver:

Tusinde Tak Hanne for skøn behandling i går. Jeg prioriterer Dorte tid og du er den rette at komme til også hvad angår det. Jeg er kommet hos hanne i flere år. I går var det behandlingen : Det din krop har brug for, og jeg skal da lige love for du hjalp med alt hvad min krop havde brug for.
Så kort sagt er man selv ærlig, giver Hanne klart den behandling der er brug for.
Jeg prioriterer snart Dortetid hos Hanne igen. TAK 


  

Helle Haugaard Jessen, Silkeborg, skriver:

FANTASTISK behandling 🤩 gravidmassage er virkelig en skøn selvforkælelse 🌸vi ses til massage efter fødslen - mon ikke at både mor og baby vil syntes godt om det 


 

Mikkel Møller Sørensen, Them, skriver:

Vores lille datter på 5 måneder bøvlede med meget urolig søvn - vågnede ca. 10 gange pr nat. Men efter KUN 1 behandling ved Hanne vågnede hun kun 1 gang og sov helt fantastisk. Hanne fandt nogle spændinger som jeg slet ikke var klar over hun havde.. så hvis du har en urolig baby, vi jeg helt klart give min allerstørste anbefaling.

Fantastisk resultat

 


 

Connie Clausen, Viborg, skriver:

Jeg har fået behandling med cupping-massage på baller og baglår.

De er blevet glatte og fine. Har fået behandling 1 x om ugen i 3 uger.

Fantastisk oplevelse hos Hanne.


  

Lis Taul, Silkeborg, skriver:

Totalt afslappende at komme hos Hanne. Jeg tager derfra med den dejligste følelse i kroppen. Ingen hovedpine og ingen øresusen. Bare stilhed. Fantastisk!


 

Frank Lykke, Ry, skriver:

Tak Hanne for en rigtig god behandling  - efter bare et besøg er mine  smerter i lænden stort set væk og jeg er begyndt at træne igen hos loop. Mine bedste anbefalinger  til dig -  for en yderst kompetent og brilliant tilgang til at løsne smerter som jeg ikke troede var muligt efter mange måneder med konstant ondt!  Vær god ved din krop -  Ja den direkte vej ligger hos Hanne Larsen på Bøgebjergvej 21 i Silkeborg


 

Anne Louise Andersen, Silkeborg, skriver:

Hvornår er det nu? Jeg er kommet ved Hanne siden i sommers, og har fulgt et 8 ugers vægttabsprogram. Det har været et utrolig godt forløb, hvor der er plads, rum og tid til at fokusere på mig selv, mine udfordringer og sammen finde løsninger der har hjulpet mig på vej i mit nye og sundere liv.

Den største udfordring for mig, har været at skulle bestille den første tid, at erkende at nu var det tid til at gøre noget alvorligt ved mit vægtproblem, og samtidig erkende, at jeg havde et problem. Alle mine bekymringer om, hvilket menneske jeg nu ville komme til at stå overfor, blotte mine følelser for og skulle indgå i et samarbejde med blev gjort til skamme.  Hanne er smilende, sød og god til at fornemme hvad "der er på spil" i mit hoved. Samtidig bliver der kærlig skubbet til mine grænser med små udviklings øvelser, der har givet mig store AHA-oplevelser. Kombinationen af samtale, KST og organmassage har fungeret rigtig godt for mig som en samlet pakke, hvor jeg har fået mulighed for at prøve nye ting i den alternative behandlings verden, som jeg ellers ikke ville være kommet i kontakt med. 

Hanne har formået at lave et vægttabs-forløb, der i bund og grund ikke handler om hvilket tal der står på vægten, men i højere grad for mig har handlet om øget selv indsigt og selvværd, at holde af mig og min krop som den er, med plads til forbedringer, men uden at det skal være målet om at tabe x antal kilo i løbet af y antal uger, der bliver fokus.  Jeg går ikke på vægten hjemme, kun hos Hanne, og nyder ellers alle de komplimenter der strømmer min vej, tøjet der bliver løsere og at jeg hver dag tager et aktivt og bevidst valg om at forkæle mig selv med mad der er god for min krop.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, og opfordre alle der kunne tænke "Gad vide om det er noget for mig?" -Kom afsted, du vil ikke fortryde det!

Kærlig hilsen  Anne Louise


 

Susanne Vester, skriver:

Hej Hanne Du får lige en lille reference fra mig og Mads: Min søn er handicappet og døjer meget med spændinger i nakke og ryg med efterfølgende hovedpine.  Han ELSKER at komme hos Hanne, hvor de både kan få et grin og hun kan hjælpe ham til at få det bedre i sin krop med kranio-sakral terapi.  Tak Hanne! Altid en fornøjelse at komme hos dig.


 

Helle Juul Østergaard, Silkeborg, skriver:

Kan kun sige - behandling hos Hanne bliver man dybt afhængig af. Jeg kom til Hanne første gang med smerte i højre ben. Troede selv det var en iskias-nerve, der var problemer med. Hvad det var, ved jeg faktisk ikke i dag, men hovedsagen er, at efter to behandlinger, var smerten helt væk. Tog så lige 4 behandlinger mere, udelukkende for ren velværes skyld. Kan kun give Hanne mine varmeste anbefalinger - du skulle prøve det - du vil blive overrasket over, hvordan din krop reagerer på en behandling. Kærlig hilsen Helle


 

Maja Højmark, Silkeborg, skriver:

At få en behandling af Hanne er ren selvforkælelse i hverdagen. Jeg oplever hver gang, at min krop falder til ro, og jeg går derfra med en let og afstresset fornemmelse i kroppen – effekten af varme og dygtige hænder. Fornemmelsen sidder i kroppe flere dage efter. Under behandlingen er der en personlig og professionel stemning af indfølt imødekommenhed. Tak. Maja Højmark


 

Dorte Sørensen, Ry, skriver:

Kan klart anbefale Hanne, hun får mine allervarmeste anbefalinger. Var presset og have mistet troen på mig selv i et stort projekt, og Hanne fik med en behandling gjort alt overkommeligt og godt igen. Jeg vil til enhver tid anbefale Hanne til venner og familie, samt selv bruge hende igen til enhver tid!


 

Stinne Juul Christensen, skriver:

Efter en arbejdsulykke i 2013 har jeg fået kronisk hovedpine og nakke smerter. Efter en fantastisk behandling hos Hanne,har jeg stoppet min ugentlige tid hos min faste massør som jeg har gået hos i 2 år. Da mine nakke smerter er blevet væsentligt mindre og det har også taget toppen af min hovedpine. :) kan kun anbefale Hanne. Det er ikke min sidste behandling hos hende. 


  

Vibeke Jensen, Silkeborg, skriver:

Hej Hanne

Tak for en dejlig behandling med dine varme og magiske hænder i fredags, mine ben var spændte af væske og meget ømme , men efter behandling ved dig, tabte jeg 3,3 kg væske fra fredag kl. 17- lørdag kl. 17 og har haft en dejlig weekend.  Vi ses 😊Kh Vibeke


 

Helle Svendsen, Silkeborg, skriver:

Du har gjort en forskel for mig. Det skal du have tak for. 

Du er så sød og betænksom.

Mange hilsner Helle


 

Brian, Silkeborg, skriver:

Hej Hanne.
Lad mig lige starte med at takke for behandlingen i torsdags, som nu betyder, at jeg ikke længere er på smertestillende medicin!!!
Det var virkelig en vild oplevelse og jeg har kunnet mærke, hvordan kroppen har arbejdet lige siden!
 


 

Marie Thorsen, Silkeborg, skriver:

Jeg havde for nyligt en rigtig god oplevelse hos Hanne, hvor jeg fik flere behandlinger med TFT. Min første oplevelse med dette, men det flyttede store læs i mit sind og hjerte. Helt klart anbefalesesværdig. Resten af familien har også besøgt "vær god ved din krop". Det er nydelse på højt plan.

PS Kranio-Sakral terapi af min søn med maveproblemer, som resulterede i dårlig nattesøvn gav os en udhvilet dreng og glade forældre efter få behandlinger.


Anita Eliasen, Silkeborg, skriver:

Hej Hanne
Ville bare lige sige 1000 tak. Du har fjernet mine smerter i lænden. Var på arbejde 10 timer lørdag, og der var der ingenting.Søs Cwiek, Silkeborg, skriver:

Helt igennem fantastisk oplevelse! Har aldrig oplevet noget lignende! Gik derfra med en wow følelse, og effekten af bare en behandling er jo helt fantastisk! De varmeste anbefalinger herfra! Kommer uden tvivl igen!Maria Da Silva Martins, Silkeborg, skriver:

Hanne, jeg er så dybt taknemmelig over den behandling, du gav mig. Jeg lagde de smertestillende piller på hylden samme dag, og kan nu lege og sove uden de mindste jag og ubehag i ryggen. <3


 

Mette, Silkeborg, skriver:

Hej Hanne
 
En lille opdatering på min tinnitus efter akupunktur hos dig.
Op til behandlingen svingede den meget op og ned, hvilket er forsvundet igen. Jeg har også tit følt en trykken i ørene, og det har jeg heller ikke mærket til siden. Så det var en god oplevelse for mig. Tak igen fordi du tænkte på mig i den forbindelse :)
 
De bedste hilsner
Mette


 

Ella Bach Pedersen, Kjellerup, skriver:

Kan helt klart anbefale Hanne, hun er super god til børn. Vores søn nyder at få behandlinger og siger selv når det er tid igen. Han spænder meget i kroppen, specielt ryggen og skuldrene er slemme, men efter en behandling kan vi se, at han retter sig op og slapper af. Samtidig er det er det rigtig hyggeligt og afslappende. Vil da også lige nævne, at du også har hjulpet både Julie og mig selv med ligeså stor succes.


 

Rikke Stjernholm, Silkeborg, skriver:

Kære Hanne
Tusinde tak for de efterhånden mange gange du har reddet mig. Ja, for jeg kommer jo ikke om til dig før det gør rigtig ondt ;o)
Du redder mig fra bl.a. hovedpine som jeg kaster op af og hold i nakken. Èn af de gange du reddede mig vare en dag, jeg tog hjem fra arbejde, fordi jeg havde det virkelig skidt med hovedpine og kvalme. Jeg tror faktisk, at jeg kastede op på vejen hjem. Jeg var ved at indstille mig på at have en sygedag den efterfølgende dag. Jeg fik sendt en sms til dig, Hanne, og du havde heldigvis en tid samme dag til at se mig. Efter en times tid i selskab med dig og dine hænder i rolige omgivelser forsvandt den mørke sky af hovedpine og kvalme lige så stille. Næste dag var jeg helt frisk og klar til at komme på job.

Tak Hanne, fordi du er så fleksibel, dygtig og meget behagelig at være til behandling hos.

Jeg kan virkelig kun anbefale behandling hos Hanne, det virker, selvom det kun er lette tryk

Mange hilsner
Rikke Stjernholm


 

Heidi, Silkeborg, skriver:

Hej Hanne. Dejligt du har kunnet hjælpe Christoffer med hans allergi :-) Efter behandling hos dig, kom han simpelthen af med så meget "ulækkert" gennem næse og hals, så han har fået det meget bedre :-)


 

Susanne Brodersen, Silkeborg, skriver:

Kære Hanne
Efter at have haft problemer med hoften i mere end et år, kan jeg nu løbe igen efter to behandlinger hos dig! Tusind tak for hjælpen. Mvh. Susanne


 

Susanne Sloth, Silkeborg, skriver:

Dejlig, dejlig oplevelse .-) i rolige omgivelser. Kom med øresusen, som havde plaget længe, havde prøvet forskellige ting som ikke hjalp så længe. Samme eftermiddag var øresusen væk. Kan stærkt anbefales :-))


 

Simon Qvortrup, Aalborg, skriver:

Jeg havde efter mange timer i en store trampolin og megen anden alternativ idræt, i forbindelse med start på idræts studiet i Aalborg, fået afsindigt ondt i ryggen. Jeg snakkede med Hanne igennem Mountainbike Klub Silkeborg og hun fortalte at hun muligvis kunne hjælpe mig.
Jeg fik kort efter en tid og må sige at jeg var MEGET positivt overrasket. Jeg ankom, som skrevet, med meget ondt i rygge og forlod klinikken uden den mindste smule smerte og med en krop der føltes lettere, løsnet op og helt afspændt.
Behandlingen var for mig lidt en mærkelig oplevelse, da det ikke rigtig føles som om der skete ret meget. Man bliver rykket lidt rundt på og prikket lidt til, men det må siges at virke.
5/5 herfra, tak for hjælpen. Jeg kommer igen næste gang jeg har ondt et sted :)


 

Katrine Vølcker, Silkeborg, skriver:

Man kan ikke dreje hovedet til højre og heller ikke til venstre. Man er helt stiv i nakken men tænker, at det går nok over snart.... Det gør det sjældent.
Kan du føle, hvordan din kiropraktor tager hårdt fat i dit hoved og vrider din hals, mens han hiver op mod loftet...
Hanne, du beder mig lægge mig ned på briksen og mens du nuller mine tæer og lægger et varmt tæppe over mig, så jeg ligger trygt og varmt.
Når jeg så ligger der og små snakker eller små blunder, så får du ved små tryk og bevægelser løsnet hver eneste muskel i skulder og nakke.
Derhjemme efterfølgende tænker man så; nå, det var så det og det var sgu meget rart, og næste morgen er man helt mørbanket i nakken. MEN så tager man sig sammen og starter med at vaske vinduer, ælte franskbrødsdej og lave lidt armsving...
Og 24 tmer efter man var hos Hanne kan man igen se til højre og se til venstre... Jeg går aldrig til en kiropraktor med min nakke igen. Så hellere en times blid massage.
Gad vide, hvor dejligt det mon er, bare at tage op til Hanne  uden at have ondt nogle steder og så bare ligge og stresse af og nyde en blid behandling og en times ro.
Det må være et julegaveønske.


 

Nadia Damholm, Bryrup, skriver:

Det er nu omkring 1½ måned siden, at jeg stoppede mit forløb inde ved Hanne. Et forløb som har givet mig mod på livet og positiv energi i min hverdag. Jeg er ikke i tvivl om, at Hanne har givet mig det skub, som jeg havde brug for.
Hanne har vist mig at 'nothing is imossible' - jeg har ikke nået mit mål endnu, men jeg ser nu positivt på det, som Hanne har lært mig det. Hvilket giver mig en ny energi hver morgen, også selvom jeg skal møde på arbejde kl. 06.00. :-)


 

Heidi S.H., Silkeborg, skriver:

Kan kun give mine varmeste og allerbedste anbefalinger. Godt nok er det ikke gået helt som jeg forventede (vægttab). Men jeg har fået noget helt andet som er så meget vigtigere: Ro i mig hoved. Styr på mine tanker. Jeg tænker meget mere positiv end jeg har gjort længe. Føler mig glad INDENI :-) Elsker mit liv. Tusinde tak Hanne

 

Maria Hedegaard Sørensen, Silkeborg, skriver:

Hej Hanne. Tusind tak for en fantastisk gravid massage i dag! det var så skønt! Det er noget alle gravide burde gøre 


 

Lise P. Vestergaard, Bjerringbro, skriver:

For nylig forkælede jeg mig selv med en behandling hos Hanne med japansk lifting.

Og hold da op det er virkelig forkælelse, afslapning og afstressning.

Jeg har før fået flere behandlinger hos Hanne. Og med ganske gode resultater.

Må sige at hendes nye behandling er helt fantastisk.

Fra at møde op med en følelse af et gråt udtryk i ansigtet til at opleve en afslapning som ikke kun afstressede mit ansigt men faktisk hele min krop.

Til at gå derfra med fornyet energi og et forbavsende ændret udtryk i ansigtet med en klar og lys hud.

Og det jeg er overrasket over, er hvor afslappet hele kroppen blev - selv om Hanne kun arbejde med ansigt og hovedbund.

Hanne du har min bedste anbefaling til denne behandling samt dine andre behandlinger.

Går altid fra Hanne med fornyet energi.


 

Gitte Greve, Herning, skriver:

Jeg har været forbi Hanne og få en japansk lifting. Jeg har skåret tænder i mange år ( er 39) men efter den behandling, har jeg ikke gjort det. Det var bare en ekstra bonus, for det var sket ikke det behandlingen var for. Men 1000 tak.


 

Jeanette Rout Henriksen, Silkeborg, skriver:

Jeg har i, måske tæt på 20 år, eller i hvert fald så længe jeg kan huske, været præget af konstant hovedpine og spændinger i nakken. Det har været daglige smerter, men jeg har på en eller anden måde lært at leve med det.

Indenfor de sidste par år - der er specielt spændingerne i nakken blevet værre og jeg begyndte for 1 år siden at få strålinger ud i min venstre skulder.

Jeg kunne ikke længere finde ro i nakken om natten og det værste var at sidde ned i sofaen og 'slappe af'.

Jeg fik gennem en scanning konstateret slid på nogle af mine nakkehvivler, hvilket har været og er skyld i mine symptomer.

Jeg har derfor gået til massør, kiropraktor, fysioterapeut og prøvet akupunktur og zoneterapi, men intet har rigtig hjulpet i længere tid ad gangen.

Det var derfor med stor skepsis, at jeg prøvede Kranio-Sekral Terapi, for hvordan skulle nærmest ingen fysisk, hård berøring kunne hjælpe??

Jeg fik min første behandling hos Hanne i dec. måned 2017.

Den første uge efter havde jeg hovedpine og ekstreme spændinger i nakken, og tænkte flere gange: 'Endnu en behandling, som ikke virker,' men så pludselig var det væk - fantastisk!

Jeg har ALDRIG nogensinde haft det bedre. Min nakke slapper af på en måde, som den aldrig har gjort før og jeg sover fantastisk om natten nu!

Jeg har netop for 1 uge siden fået endnu er behandling, da jeg følte at jeg var begyndt at spænde lidt igen. 3-4 dage med ekstreme spændinger igen, men nu - INTET!

Så betyder det, at jeg skal besøge Hanne nogle gange om året, så er det det hele værd, efter at have levet med smerter og spændinger dagligt i så mange år.

Hanne er en fantastisk behandler, som virkelig ved hvad hun gør og som er i stand til at skabe en stemning, som får en til at slappe helt af, så behandlingen kan få sin fulde effekt.

Jeg er blevet et gladere menneske uden konstante smerter, så jeg vil til enhver tid anbefale Hanne!


 

Vibeke Jensen, Silkeborg, skriver:

Jeg er nu kommen ved dig Hanne i flere år,det sidste år med Muskelgigt, hvilket gir’ Mange smerter i de store muskler, men når jeg har været ved dig, har dine dejlige hænder udrettet mirakler, jeg kan nedsætte mit smertestillende medicin, sidste gang i går, 😀og i dag har jeg haft en rigtig dejlig dag med gå tur uden smerter. Tak Hanne 


 

Annette Mølbæk, Silkeborg, skriver:

Jeg nyder, at komme og få hvad min krop har brug for. Jeg føler at min krop på en eller anden måde bliver “tømt” for spændinger og ømheder, min vejrtrækningen bliver bedre efter en behandling. Er så godt for mit velbefindende at få en behandling i ny og næ.   Mange Hilsner Annette


 

Camilla Møller Sørensen, Silkeborg, skriver:

Rigtig dejligt for krop og sind. Hanne er utrolig dygtig og har nogle meget rolige hænder. Hun er fantastisk god til smertelindring og dette benyttede jeg mig af under min graviditet. Så er du gravid eller trænger du bare til velvære eller døjer med andre problemer er dette det perfekte sted at komme.


 

Louise Nauschütt Dadi, Silkeborg, skriver:

Har i dag fået gravid massage hos Hanne og det var en fantastisk oplevelse. Det ikke sidste gang jeg har prøvet det.


 

Signe Rossel, Silkeborg, skriver:

Dygtig, kompetent og nærværende. Kan varmt anbefale Hanne.


 

En glad mor og far skriver:

"En varm anbefaling til din baby:


Kære alle nybagte mødre og fædre.
For 3 uger siden blev vi forældre til en dejlig lille dreng, helt igennem perfekt men med ondt i maven.
Man kunne tydeligt se og høre anstrengelserne hver gang han skulle af med afføring.
Så da han var omkring halvanden uge gammel fik han en kranio-sakral behandling af Hanne.
Og sikke et mirakel hvad få minutters blid behandling har gjort. Nu har vores lille dreng ikke ondt i maven mere og han er glad og meget tilpas.
Så en meget varm anbefaling herfra.

De kærligste hilsner
En glad mor og far."


 

Cathe Bofill, Silkeborg, skriver:

Hej Hanne
Tusinde tak for en fantastisk og afslappende behandling.
Helt utroligt !! De gener som jeg havde i mit knæ da jeg kom til dig er fuldstændig væk efter bare 1 times behandling, håber selvfølgelig at jeg ikke mærker til dem igen, men ellers er det jo skønt at vide at du kan rette op på det...


 

Kirstine Svensen, Silkeborg, skriver:

Efter længere tids bøvl med et overbelastet knæ som følge af sport gik smerterne fuldstændig over efter en times behandling. Jeg mærker nu hverken noget til knæet i hverdagen eller under motion, og jeg skal (forhåbentlig) snart løbe halvmarathon :-)


 

Anders Krogsgaard, Silkeborg, skriver:

Kom med STÆRKE nakke- og hovedpine smerter... Læge, fysioterapeut, kiropraktor havde givet op og sagde "lev med det eller spis nogle piller".
ALLEREDE efter 1. behandling havde jeg det MEGET bedre og efter 2. INGEN smerter overhovedet.... At behandlingen så også er yderst behageligt og afslappende er kun en ekstra bonus man GLADELIGT tager med !!
Kan KUN anbefale Hanne til ALLE - TAK. Anders


 

Kirsten, Silkeborg, skriver:

Hej Hanne.
Min datter Silke på 5 uger fik en behandling ved dig for ondt i maven. Det har haft en rigtig god effekt på hende og vi har nu en datter der er meget mere tilpas om aftenen. Har anbefalet dig til alle i vennekredsen og mødregruppen :)
Mvh Kirsten


 

Nadia, Silkeborg, skriver:

Hej Hanne...
Efter længere tids overvejelse besluttede jeg mig for at prøve HOTSTONE.
Mange tak for en helt fantastisk oplevelse i en god atmosfære. :-)


 

Camilla, Silkeborg, skriver:

Hej Hanne.
Efter at jeg i en lang periode havde døjet med hovedpine og nakkesmerter næsten hver dag, valgte jeg at prøve en behandling ved dig.
Dette er det bedste jeg har gjort meget længe :0) Både min hovedpine og nakkesmerter er pist væk. Jeg takker for en dejlig behandling og du har gjort min hverdag dejlig at leve igen.
De kærligste hilsner Camilla


 

Christina Søgaard, Silkeborg, skriver:

Hej Hanne.
Da jeg kom til dig i december kunne jeg ikke meget pga bækkenløsning/bækkensmerter i forbindelse med graviditet. Men hvilken stor og fantastisk glæde jeg har haft af din behandling. Jeg har stadig ondt, men slet ikke som da jeg kom hos dig. Har nu dage hvor jeg næsten intet mærker til bækkenet, hvis "jeg opfører mig ordentligt", det er bare helt fantastisk.
Så her med ca. 7 uger til termin har jeg det faktisk bedre i ryg, lænd og bækken, end da jeg var 20 uger henne.
Vigtigst af alt - jeg har nu overskud og kræfter til min dejlige aktive søn på 2 år :-)


 

Nick, Silkeborg, skriver:

Hej Hanne.
Du har simpelthed hjulpet mig af med mine nakkesmerter, og fået rettet mine skuldre tilbage i en normal holdning, udover det har du osse fået rettet det svaj jeg havde i ryggen, s jeg kan ligge helt normalt.
Du har virkelig formået at hjælpe mig, det har en fysioterapeut ikke formået på 4 mdr. Hanne gjorde det på 1 dag!
Er meget taknemmelig og vil helt klart sende familie og venner op til dig hvis de har behov :)
Rigtig glædelig jul til dig.
Nick


 

Mikkel Dam Sørensen, Silkeborg, skriver:

Har for første gang nogensinde kommet igennem en sommer uden at have pollenallergi efter et besøg ved dig. :-D


 

Kim, Aarhus, skriver:

Hej Hanne.
Jeg ved ikke om dine patienter normalt skriver deres resultater eften den behandling de har modtaget, men det vil jeg altså gerne.
For første gang i meget lang tid, ja for at være helt ærlig i flere år, var det en befrielse at vågne op og være frisk, uden mine sædvanlige smerter, fra stort set over hele kroppen, især min hovedpine og smerter fra skulder og nakke, ja forf....., det var bare sknt.
Nu ved jeg da hvor jeg kan henvende mig og få løsnet op - fik jeg sagt at det var meget behageligt og afslappende?


 

Lene Moesgaard, Silkeborg, skriver:

Kære Hanne
Tusind tak for en oplevelse ud over det sædvanlige, da jeg kom op til dig igår kunne jeg pga et slemt hold i nakken ikke dreje hovedet ret meget. Jeg kunne i dit spejl se at den ene skulder sad højere oppe end den anden. Efter en fantastisk time under dine meget behagelige hænder, gik jeg derfra meget afslappet og stort set smertefri. I spejlet kunne jeg bagefter tydeligt se forskellen. Hjemad kunne jeg orientere mig til højrd, det er der nok en del cyklister der vil sætte pris på. Et besøg hos dig er det bedste jeg har givet mig selv længe. TAK.


 

Jennifer Robinson, Silkeborg, skriver:

Kære Hanne,
tak for Cia's behandling, på hendes 7 års fødselsdag! Hun var simpelthen så spændt på at møde dig & dine hænder, og hold da op hvor hun slappede af hos dig, pigen, der aldrig kan sidde stille! Hun nød det i fulde drag, og på vej hjem i bilen sagde hun: "Mor, jeg kan allerede mærke, at jeg er en helt anden nu" :-) Vi vil gå gerne give hende `treatments`, for hun BLIR bare en helt anden... så rolig! Cia's søstre har selvfølgelig lagt mærke til hendes glæde, og er allerede begyndt at lægge billet ind til deres behandlinger... det står øverst på fødselsdagenes ønskelister... så det er godt, at vi har fundet vores `familieterapeut`...Mange tak for kærlig sjælepleje og kropsforkælelse, jeg skal hilse fra Cia, kh Jennifer


 

Lis, Gjern, skriver:

Hej Hanne.
Tusind tak for hjælpen med at slippe af med den hovedpine, der bare ikke ville gå væk. Det er en fornøjelse at komme under dine kyndige hænder og allerede, da jeg rejste mig fra briksen, havde det lettet rigtig meget og i løbet af de næste par dag, forsvandt det helt. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg kigger forbi - og jeg er rigtig glad for dine fleksible "åbningstider".
Vi ses! :o)


Bøgebjergvej 21, 8600 Silkeborg    |   Tlf: 28 94 93 97  |   Mail: hanne@kst-hannelarsen.dk
Få 75 kr. i rabat på din næste behandling

Få 75 kr. i rabat på din næste behandling

* indicates required