Kranio-Sakral Terapi i Silkeborg hos Hanne Larsen

Hot Stone Massage

 

Dyb afspænding med varme sten.

 

Hot Stone Massage er en enestående massageform, som egner sig både som behandling mod fysiske symptomer - men også som en dyb afslappende wellness oplevelse.

 

Der er fokus på at opløse blokeringer og bringe balance fysisk som psykisk.

 

Hot Stone Massagen udføres med lange dybe strøg hen over ryg, nakke og arme, og giver kroppen en tung, dyb afslapning. Netop denne tilstand af varme og afstressning muliggør en meget dyb smertefri behandling.

 

Jeg kan kombinere Hot Stone massage med Kranio-Sakral terapi, hvilket gør, at der samtidig kan behandles på et specifikt problem.

 

Behandlingen afsluttes med stillepunkt og skøn hovedbundsmassage.

 

Der er nogle som ikke vil kunne tåle behandlingen. Alle med forhøjet blodtryk. Mennesker som tager medicin, der kan reagere med varme, samt dem som har åbne sår, betændte hudsygdomme, diabetes og neuropati.

Gravide bør holde sig fra Hotstone Massage. Under graviditeten, øges et hormon relaxin som forlænger og blødgør vævet af kroppen og forbereder den til fødslen.
Den øgede varme fra stenene og det dybe væv arbejde yderligere kan forlænge disse væv og gøre det problematisk efter fødslen, når vævet forsøger at forkorte sig selv.

Pris 50 min. kr. 595,00 

 

 

 

Online Booking Bestil nu

Bøgebjergvej 21, 8600 Silkeborg    |   Tlf: 28 94 93 97  |   Mail: hanne@kst-hannelarsen.dk
Få 75 kr. i rabat på din næste behandling

Få 75 kr. i rabat på din næste behandling

* indicates required